Τα Marlboro θα φτιάξουν τσιγάρα με κάνναβη (pics)

Gazzetta team
Τα Marlboro θα φτιάξουν τσιγάρα με κάνναβη (pics)
H συνολική επένδυση της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από την πιο γνωστή μάρκα τσιγάρων στον κόσμο, θα φτάσει τα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στις αρχές του χρόνου, οι πολίτες του Καναδά ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς, με αποτέλεσμα εδώ και μερικές εβδομάδες να πωλείται ελεύθερα σε διάφορα ειδικά καταστήματα της χώρας.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Σε μία χώρα με 36,7 εκατομμύρια κατοίκους, εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτι πρόκειται για μεγάλη αγορά. Τόσο μεγάλη που προσελκύει διάφορους «Κολοσσούς» να επενδύσουν στο συγκεκριμένο κομμάτι, με πιο χαρακτηριστικό την εταιρία που φτιάχνει τα Marlboro.

H Altria Group Inc λοιπόν που βρίσκεται πίσω από την πιο γνωστή μάρκα τσιγάρων στον κόσμο, ανακοίνωσε την απόφασή της να επενδύσει συνολικά 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 1,8 θα πάνε στην Cronos Group για την αγορά του 45% του ποσοστού της στην παραγωγή κάνναβης για ιατρικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς, ενώ το άλλο 1,1 θα πάει για την εξασφάλιση των προβλεπόμενων αδειών.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, επενδύσεις τέτοιου μεγέθους ασκούν μεγαλύτερη πίεση στις χώρες που ακόμη και σήμερα η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας είναι ταμπού...