Αγόρασε μία αποθήκη για 500 δολάρια και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια (vids)

Gazzetta team
Αγόρασε μία αποθήκη για 500 δολάρια και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια (vids)
Στις ΗΠΑ υπάρχουν αποθήκες που πολλοί τις εγκαταλείπουν, με αποτέλεσμα να βγουν σε πλειστηριασμό μαζί με το περιεχόμενό τους.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχουν τέτοιοι χώροι, αλλά στις ΗΠΑ είναι σύνηθες, μεγάλα ακίνητα, να χωρίζονται σε μικρά ξεχωριστά δωμάτια που γίνονται αποθήκες και νοικιάζονται σε ενδιαφερόμενους. Όσοι έχετε δει το Breaking Bad, θα θυμάστε πως ο Γουόλτερ έκρυβε σε μία τέτοια, τα χρήματα που έβγαζε από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Πολλοί όμως ενώ τις έχουν νοικιάσει και έχουν μέσα πράγματα, τις χάνουν, καθώς είτε δεν μπορούν να πληρώσουν, είτε απλά δεν τους νοιάζει, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του χώρου να βγάζουν σε δημοπρασία το περιεχόμενο.

Ενδεχομένως να έχετε δει πως γίνεται στις σειρές τύπου Storage Wars, όμως ακόμη και αν δεν έχετε ιδέα, πάρτε μία μικρή γεύση.

Ένας από τους ανθρώπους που κάνει αυτούς τους πλειστηριασμούς, είναι και ο Νταν Ντόμπσον, ο οποίος εξιστόρησε ένα απίστευτο περιστατικό, όταν μία ηλικιωμένη κυρία των πλησίασε για να του πει πως σε μία από τις δημοπρασίες που έκανε, αγόρασε το περιεχόμενο μίας αποθήκης για 500 δολάρια.

Εκεί υπήρχε όμως ένα χρηματοκιβώτιο; Αυτό είχε μέσα 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

«Το πρώτο άτομο που κάλεσαν για να το ανοίξει, μάλλον δεν τα κατάφερε. Το δεύτερο το άνοιξε, αλλά δεν ήταν άδεια, όπως συνήθως. Είχε 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε ρευστό μέσα».