Ο επιβάτης που «επικηρύχθηκε» από την Ryanair: Πως κατάφερε να μην πληρώσει ούτε σεντ για τις αποσκευές του (vid)

Gazzetta team
Ο επιβάτης που «επικηρύχθηκε» από την Ryanair: Πως κατάφερε να μην πληρώσει ούτε σεντ για τις αποσκευές του (vid)
Με έναν απίστευτο κι ευφάνταστο τρόπο κατάφερε ένας 30χρονος Βρετανός να ξεγελάσει την αυστηρή πολιτική της αεροπορικής εταιρείας Ryanair σχετικά με το κόστος μεταφοράς των αποσκευών του κατά τη διάρκεια μίας πτήσης από την Μεγάλη Βρετανία προς την Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λι Τσιμίνο αφού έβαλε κάτω τα δεδομένα και κατέληξε ότι θα ήταν εξαιρετικά σύμφορο για εκείνον να πληρώσει το κόστος μεταφοράς των λιγοστών αποσκευών του για τις διήμερες διακοπές του, βρήκε τον τρόπο ώστε να αποφύγει με νόμιμο τρόπο το extra κόστος για την μεταφορά αποσκευών στο αεροσκάφος.

Αφού βρήκε το μεγαλύτερο πανωφόρι που υπήρχε στην ντουλάπα του, στη συνέχεια έραψε στο εσωτερικό του τμήμα όλα όσα θα χρειαζόταν να μεταφέρει με μία βαλίτσα.

Μποξεράκια, t-shirts, καπέλα, παντελόνια αλλά κι είδη προσωπικής υγιεινής βρήκαν την θέση τους στο εσωτερικό του πανωφοριού του Τσιμίνο, ενώ η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς κανείς δεν τον σταμάτησε για έλεγχο, με αποτέλεσμα ο ευρηματικός 30χρονος να καταφέρει να κουβαλήσει μαζί του όλα του τα πράγματα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει ούτε... πέννα.