18χρονος έκανε 362 χλμ για να παραδώσει πίτσα σε έναν ετοιμοθάνατο άνδρα (pics)

Gazzetta team
18χρονος έκανε 362 χλμ για να παραδώσει πίτσα σε έναν ετοιμοθάνατο άνδρα (pics)
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ήθελε να πάει να φάει την αγαπημένη του πίτσα, αλλά οι εξελίξεις τους πρόλαβαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Αν είσαι λάτρης της πίτσας, όσα χρόνια και αν περάσουν, θα είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα, προκειμένου να απολαύσεις την αγαπημένη σου...

Έχοντας ενημερωθεί από τους γιατρούς οτι ο καρκίνος που τον είχε χτυπήσει είχε αρχίσει να εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό, ο Ριτς Μόργκαν αποφάσισε με την γυναίκα του, να ταξιδέψουν από την Ιντιανάπολις στο Μίσιγκαν, προκειμένου να επισκεφτούν το «Steve's Pizza» και να φάνε μία με πεπερόνι και μανιτάρια.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Πριν καν όμως ξεκινήσουν το ταξίδι τους, η κατάστασή του επιδεινώθηκε τόσο που κατέληξε σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, με τους γιατρούς να ενημερώνουν την οικογένειά του πως ο 80χρονος δεν έχει πολλές μέρες ζωή μπροστά του.

Ο γιος του Ριτς επικοινώνησε με την συγκεκριμένη πιτσαρία για να τους ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση και να τους ζητήσει, αν είναι εύκολο να στείλουν μία κάρτα στον πατέρα του. Το τηλέφωνο το σήκωσε ο Ντάλτον Σάφερ, αλλά είχε μία καλύτερη ιδέα...

Αντί να γράψει μία κάρτα, είπε και του έφτιαξαν μία πίτσα και πήγε να την παραδώσει. Έκανε δηλαδή 362 χιλιόμετρα, προκειμένου να δώσει την χαρά στον Ριτς να γευτεί μία τελευταία φορά το αγαπημένο του φαγητό.

Και να σκεφτεί κανείς πως το συγκεκριμένο κατάστημα, δεν κάνει delivery...