Μία 27χρονη παντρεύτηκε τον πατέρα της καλύτερή της φίλης (pics & vid)

Gazzetta team
Μία 27χρονη παντρεύτηκε τον πατέρα της καλύτερή της φίλης (pics & vid)
Τι και αν ο Κερν έχει τα διπλάσια χρόνια από την Τέιλορ; Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο από ερωτική ταινία, όμως είναι πραγματικότητα. Μία 27χρονη στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον πατέρα της καλύτερης της φίλης, ο οποίος έχει τα διπλάσια χρόνια από αυτή...

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)


Ας αφήσουμε την Τέιλορ Λέμαν να μας εξιστορήσει τι έχει συμβεί και πως έφτασε σε αυτό το σημείο...

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, δούλευα με την κόρη του Κερν, η οποία ήταν η καλύτερό μου φίλη. Ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και εγώ είχα σχέση.

Στην αρχή θεώρησα οτι ήταν πολύ όμορφος. Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. Μου είπε οτι είμαι γλυκιά και αρχίσαμε να φλερτάρουμε ο ένας με τον άλλον σε ένα μπαρ.

Με την Αμάντα ήμασταν φίλες πολλά χρόνια πριν τα φτιάξω με τον μπαμπά της. Οπότε είχα πολλές ενοχές και ένιωθα άσχημα στην αρχή.

Με τον καιρό όμως το ξεπέρασα. Ξέρει οτι θα είμαι εκεί πάντα για εκείνη, προκειμένου να την βοηθήσω στην ζωή της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Κερν είναι πολύ όμορφος και λατρεύομαι τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό του. Είναι μορφωμένος, έξυπνος και επιτυχημένος», είπε η 27χρονη.

Όσο για το πως δέχθηκε το περιβάλλον της, το γεγονός οτι είχε σχέση με έναν τόσο μεγαλύτερο άνδρα;

«Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν. Η μητέρα μου ήταν εκνευρισμένη που ήταν ο πατέρας της καλύτερης μου φίλης, αλλά ήξεραν οτι πάντα έβγαινα με μεγαλύτερους.

Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα όμως, με αποτέλεσμα η μητέρα μου, η μητριά μου και ο πατέρας μου να μας επισκεφτούν και να είναι όλα μία χαρά».