Έβγαλε για πλάκα την σύντροφό του σε δημοπρασία στο eBay και σε μία μέρα έλαβε χιλιάδες προσφορές (pics)

Gazzetta team
Έβγαλε για πλάκα την σύντροφό του σε δημοπρασία στο eBay και σε μία μέρα έλαβε χιλιάδες προσφορές (pics)
Όρεξη για πλάκα είχε ένας 43χρονος κτηματομεσίτης από το Λονδίνο, ο οποίος -ούτε λίγο ούτε πολύ- αποφάσισε να εκδικηθεί την σύντροφό του για ένα πείραγμά της, βγάζοντάς την -ούτε λίγο ούτε πολύ- σε δημοπρασία μέσω του eBay, με αναπάντεχα, όμως, αποτελέσματα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν, όταν η σύντροφος του Ντέιλ Λικς, τον χτύπησε ελαφρά στα οπίσθια με ένα καμουτσίκι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε κατάστημα με είδη ιππασίας. Ο Λικς πιθανότατα ντράπηκε λιγάκι, καθώς το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά σε δεκάδες άλλους πελάτες του μαγαζιού κι έτσι αποφάσισε να την εκδικηθεί, ξεπληρώνοντας την σύντροφό του με το ίδιο νόμισμα.

Αφού δημιούργησε ένα λογαριασμό στο eBay, δημοσιοποίησε μία αγγελία, σύμφωνα με την οποία έβγαζε σε δημοπρασία την σύντροφό του για διάστημα ενός χρόνο, καλώντας όσους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν διαδικτυακά τις προσφορές τους κι εκείνος που θα έδινε τα περισσότερα, θα μπορούσε να την αποκτήσει.

Η συνέχεια, όμως, ήταν αρκετά συναρπαστική, αφού ο Λικς διαπίστωσε ότι η αγγελία του είχε γίνει ανάρπαστη μεταξύ των χρηστών του eBay, ενώ δεκάδες προσφορές και μηνύματα κατέκλυζαν τον λογαριασμό του, καλώντας τον ταυτόχρονο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το «αντικείμενο» της δημοπρασίας, ενώ δεν έλειψαν κι όσοι επιθυμούσαν -σε πρώτο στάδιο- ένα "test drive".

Βέβαια, ο κτηματομεσίτης δεν σκόπευε να πραγματοποιήσει την «αγοραπωλησία», όμως γλέντησε με την ψυχή του τις αντιδράσεις της συντρόφου του, η οποία έμαθε από φιλενάδες της ότι είχε βγει προς πώληση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις στις μερικές ώρες που η αγγελία έμεινε ανηρτημένη στο eBay (καθώς παραβίαζε την πολιτική της εταιρείας), περίπου 81.000 χρήστες είχαν δει την αγγελία, ενώ υπήρχαν κι εκατοντάδες προσφορές ύψους ως και 81.000 λίρες.