Iστοσελίδα νοικιάζει φίλους από 10 δολάρια την ώρα!

Gazzetta team
Iστοσελίδα νοικιάζει φίλους από 10 δολάρια την ώρα!
Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει αλλάξει πολλές πτυχές της ζωής των ανθρώπων. Για παράδειγμα οι άνθρωποι αναζητούν πλέον σπίτι, δουλειές αλλά και συντρόφους στο ίντερνετ και οι σελίδες με σχετικό περιεχόμενο όλο και πληθαίνουν.

Τώρα λοιπόν η ιστοσελίδα RentAFriend (ΝοίκιασεΈνανΦίλο!) δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της βρουν «επαγγελματίες φίλους», οι οποίοι φυσικά πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους από 10 μέχρι 50 δολάρια την ώρα!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο ιδρυτής του RentAFriend, Σκοτ Ροζενμπάουμ, εμπνεύστηκε από παρόμοιες εταιρείες στην Ιαπωνία, όπως η Family Romance, μια υπηρεσία «υποκατάστατων συνοδών» που απασχολεί περίπου 800 επαγγελματίες ηθοποιοιούς - από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους - που πληρώνονται για να παριστάνουν τους συγγενείς, συνεργάτες ή τους συντρόφους των πελατών της εταιρείας.

Η ιδέα μιας τέτοιας πλατφόρμας στην οποία οι χρήστες πληρώνουν συνδρομή 24,95 δολάρια το μήνα για να «περιπλανηθούν» στα προφίλ διαφόρων ανθρώπων οι οποίοι πληρώνονται για να προσφέρουν τη συντροφιά τους, φαίνεται το λιγότερο παράξενη σε πολλούς ανθρώπους, ίσως και δυστοπική.

Το Business Insider πήρε συνέντευξη από κάποιους «επαγγελματίες φίλους» του RentAfriend και συμπέρανε ότι η πλειοψηφία τους ήταν εικοσάρηδες, που ακόμη σπούδαζαν και έψαχναν τρόπο να βγάλουν κάποια επιπλέον χρήματα.

Για παράδειγμα ο «Μάρτιν» από τη Νέα Υόρκη έφτιαξε προφίλ στο RentAFriend και έπειτα από λίγες μόνο εβδομάδες άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που ήθελαν να βγουν μαζί.

Ο «Μάρτιν» αυτοπροσδιορίζεται ως ομοφυλόφιλος στο προφίλ του στο RentAFriend και έχει ιδιαίτερη απήχηση στις γυναίκες που θέλουν να προσλάβουν έναν σύντροφο που μπορούν να εμπιστευτούν και δε θα τις εκθέσει.

Πηγή: insider.gr