Τι σημαίνει «wellness» για εσένα; (vid)

Gazzetta team
Τι σημαίνει «wellness» για εσένα; (vid)
Από yoga μέχρι... ύπνο, οι συντάκτες του Gazzetta λένε μπροστά στην κάμερα τι σημαίνει για εκείνους «ευεξία».

Ακούς τη λέξη ευεξία. Κάνεις google search. Σου βγαίνει το παρακάτω αποτέλεσμα.

- καλή ψυχοσωματική κατάσταση

Κάνεις ότι καταλαβαίνεις και προχωράς παρακάτω.

Η αλήθεια είναι ότι για να δώσεις έναν σωστό ορισμό στο κομμάτι του «wellness» πρέπει να ψάξεις αρκετά.

Όπως διαβάσαμε και εδώ: Αυτό που λέμε «wellbeing» περιλαμβάνει πολλά πράγματα –από την άσκηση, μέχρι την υγιεινή διατροφή, μέχρι την ψυχική υγεία, το άγχος και το στρες.

Και είναι αλήθεια ότι τελευταία έχουμε δει μία στροφή στον πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Από φίλους που δεν ήξεραν τι σημαίνει γυμναστική και τώρα σου μιλούν καθημερινά για τα οφέλη της hot yoga μέχρι ανθρώπους που έτρωγαν 5 πιτόγυρα στην καθισιά τους και τώρα πας σπίτι τους και σου βγάζουν ωμοφαγικές μπάρες, οι περισσότεροι έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε.

Με αφορμή τον διαγωνισμό επιχειρηματικότητας “Ideas That Change Us”, που τρέχουν η NN Hellas και το Orange Grove (πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα), ο οποίος απευθύνεται σε ομάδες και start-ups στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, Πρόληψης και Ευεξίας, μπήκαμε κι εμείς στον πειρασμό να τεστάρουμε την ομάδα του Gazzetta και να δούμε πόσο καλά «διαβασμένοι» είναι πάνω στο trend της εποχής.

Α! και πόσο καλές ιδέες μπορούν να σκεφτούν. Γιατί οι ομάδες με τις καλύτερες ιδέες θα προκριθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όπου και θα λάβουν μέρος σε πρόγραμμα καθοδηγούμενης εκπαίδευσης (acceleration program), διάρκειας 3 μηνών, που υλοποιείται από τον Oλλανδικό οργανισμό, IdeaHackers.

Mήπως ήρθε η ώρα να στείλεις κι εσύ τη δική σου (ή τη δική τους) ιδέα;

Λόγω αυξημένων αιτημάτων, δόθηκε ολιγοήμερη παράταση στην περίοδο υποβολής αιτήσεων συμμετοχής του προγράμματος. Νέα καταληκτική ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων η Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.

Πάτα το play.