5 Έλληνες προπονητές που μακάρι να βλέπαμε στη Ρεάλ! (pics)

Gazzetta team
5 Έλληνες προπονητές που μακάρι να βλέπαμε στη Ρεάλ! (pics)
Σαν βόμβα έπεσε η είδηση της παραίτησης του Ζιζού από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ευτυχώς για όλους μας, από προπονητές η Ελλάδα μας άλλο τίποτα

Ο μεγάλος Ζιζού τα πήρε όλα σε 2,5 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, τι άλλο να κάνει; Σηκώθηκε και έφυγε σαν κύριος και καλά έκανε αν μας ρωτάτε.

Το θέμα όμως τώρα είναι, ποιος θα τον αντικαταστήσει. Γιατί μεταξύ μας, δεν είναι και εύκολο πράγμα. Ο τύπος πήρε 3 Champions League στα καπάκια. Aυτός που θα τον αντικαταστήσει θα νιώθει σαν πιάνει γκόμενα την πρώην του Ρόκο Σιφρέντι: ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

Τέλος πάντων, ο Ζιζού έφυγε, τα παπούτσια του δεν γεμίζονται εύκολα για αυτό θέλει ετοιμοπόλεμους προπονητές, αλεπούδες των πάγκων, Ράμπο του 4-3-3 και όλα τα κλισέ του κόσμου.

Πάμε να δούμε τους 5 προπονητές που είναι σίγουρο ότι λευκό μαντήλι στην πορεία τους στον πάγκο της βασίλισσας δεν θα ανέμιζε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Συναρπαστικό ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης

Άγγελος Αναστασιάδης

Βραζιλιάνοι, Ισπανοί, Κοσταρικανοί στη Ρεάλ, που όλοι ξέρουμε πόσο θρήσκοι είναι, ο Άγγελος θα έβρισκε τον παράδεισό του (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι). Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Ράμος, Νάβας, Ρονάλντο, όλοι θα ήταν παιδιά του Άγγελου, θα έκαναν μαζί προσευχή, θα νήστευαν Τετάρτη - Παρασκευή και θα πήγαιναν στα ρεπό τους ταξίδι αστραπή στο Άγιον Όρος. Θα ήταν ένα σύνολο τόσο δεμένο που θα έπαιρνε ακόμα 3 ΤσουΛου στα καπάκια, δε χωράει καμία αμφιβολία. Υπέρτατη στιγμή θα ήταν στη φιέστα η ανατριχιαστική στιγμή που ο Καρίμ Μπενζεμά θα έψαλλε «Τη Υπερμάχω» την ώρα του ύμνου του Champions League.

Νίκος Αλέφαντος

Βγήκε ο Ρονάλντο 3 νανοσεκόντ από την κατάκτηση του 3ου σερί Champions League και επισκίασε τους πανηγυρισμούς με τις δηλώσεις γύρω (πάλι) από τον εαυτό του; Με κυρ Νικόλα στον πάγκο αυτά θα κόβονταν μαχαίρι! Θα βούταγε από το αυτί τον CR7 και με μια λαβή μεγάλου παίκτου θα τον έσερνε στα αποδυτήρια όπου και θα τον κλείδωνε μέσα μέχρι να βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο ή να πει όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 90'.

Γιώργος Παράσχος

Τα «ασούμε» στις συνεντεύξεις τύπου θα πήγαιναν και θα έρχονταν, η άμυνα θα ήταν μπετό, ο Βαράν θα γινόταν σε μια νύχτα Νέστα και ο Μαρτσέλο Μανώλης Σκούφαλης, και έτσι η Ρεάλ θα έσωσε την κατηγορία από το τέλος του πρώτου γύρου κιόλας. Γιατί μπορεί το ποδόσφαιρο που θα έπαιζε να μην ήταν και το πιο ελκυστικό, ο στόχος όμως θα είχε επιτευχθεί και με το παραπάνω. Και στη ζωή, αυτό έχει σημασία τελικά.

Συναρπαστικό ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης

Τάκης Λεμονής

Το μόνο επίφοβο θα ήταν ότι εκεί κατά το Φλεβάρη, θα έπεφτε ένα τηλέφωνο να μαζέψει τα ασυμμάζευτα από τον Ολυμπιακό και ο sir Τάκης σαν στρατιώτης που είναι θα το έκανε και κανείς δε θα μπορούσε να του προσάψει τίποτα. Κατά τα άλλα, η Ρεάλ θα έπαιζε ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, θα καθάριζε το πρωτάθλημα από τον Δεκέμβρη και ο κόσμος στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα ήταν ευχαριστημένος και θα ξεχνούσε τον πρόωρο αποκλεισμό από τον όμιλο του Champions League με αντιπάλους την Μακάμπι Χάιφα, την Γκέτεμποργκ και την (έκπληξη εκείνη τη σεζόν) Ζιλ Βισέντε.

Τραϊανός Δέλλας

Ο Ρονάλντο θα έφερνε κάποιες αντιρρήσεις είναι σίγουρο αυτό καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το 2004, αλλά ο βράχος Δέλλας θα είχε την απόλυτη στήριξη του Πέρεθ και έτσι δε θα τον ακούμπαγε κανείς. Η Γωγώ Μαστροκώστα θα ήταν κάθε Κυριακή θέμα στην AS για τις εμφανίσεις της στα επίσημα, η άμυνα της Ρεάλ θα ήταν αδιαπέραστη σαν γρανίτης και η σεζόν θα κυλούσε υπέροχα στην Μαδρίτη. Επική θα ήταν η μάχη με Ντιέγκο Σιμεόνε και το ντέρμπι εκείνο θα γονάτιζε την τηλεθέαση.

Συναρπαστικό ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης

Πόσο υπέροχο θα ήταν αν ένας από τους παραπάνω γινόταν προπονητής της Ρεάλ...