Είναι 20 χρονών και είναι ζωντανός: Έχει δεχτεί επίθεση από καρχαρία, αρκούδα και κροταλία! (pics)

Gazzetta team
Είναι 20 χρονών και είναι ζωντανός: Έχει δεχτεί επίθεση από καρχαρία, αρκούδα και κροταλία! (pics)
Ο Ντίλαν ΜακΓουίλιαμς έχει έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο πολλές φορές... τουλάχιστον το κακό τρίτωσε και είναι ακόμα ζωντανός!

O 20χρονος νέος από το Κολοράντο τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ένα θεματάκι με τα άγρια ζώα και τα βρίσκει συνέχεια... μπροστά του!

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την περίπτωσή μου. Ή είμαι πολύ πολύ τυχερός ή ο γκαντέμης του αιώνα», είπε γελώντας στα Μέσα.

Και πως να μην το νιώθει αυτό. Πριν από λίγες μέρες ο Ντίλαν βρέθηκε στη Χαβάη για να κάνει σέρφινγκ. Ωστόσο, δεν ήταν μόνος του στο νερό.

«Είδα έναν καρχαρία! Ήταν από κάτω μου κι άρχισα να τον κλωτσάω, το χτύπησα και κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα», ανέφερε μετά την επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία δύο μέτρων. Ο Ντίλαν έκανε ράμματα στο πόδι του, ωστόσο η κατάστασή του δεν είναι καθόλου σοβαρή.

Το περίεργο με την περίπτωσή του είναι πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δεχθεί επίθεση και από αρκούδα, αλλά και από φίδι!

«Τον Ιούλιο σε μία εκδρομή επιτέθηκε στην σκηνή μας μία μαύρη αρκούδα. Αντιστάθηκα και προσπάθησα να βάλω τα δάχτυλά μου στα μάτια της για να ξεφύγω».

Απολογισμός; Εννέα ράμματα κι ένα μόνιμο σημάδι.

Όσο για το φίδι ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε επίθεση από άγριο ζώο. Όταν είχε βρεθεί στη Γιούτα και κλώτσησε έναν κάκτο που έκρυβε έναν κροταλία: «Το δηλητήριο που πέρασε ήταν λίγο σε ποσότητα και έτσι μόνο αρρώστησα για ορισμένες ημέρες».

Εσείς, πως περάσατε τη μέρα σας;