Ρωσίδα καθηγήτρια έβαλε τις μαθήτριες να ποζάρουν με δερμάτινα κι έχασε τη δουλειά της (pics)

Gazzetta team
Ρωσίδα καθηγήτρια έβαλε τις μαθήτριες να ποζάρουν με δερμάτινα κι έχασε τη δουλειά της (pics)
Η καθηγήτρια έβαλε τις μαθήτριές της να ποζάρουν προκλητικά με δερμάτινα ρούχα, το μετάνιωσε και παραιτήθηκε.

H καθηγήτρια το πρωί παραδίδει μαθήματα αγγλικών σε σχολείο της Ρωσίας και μάλιστα είχε πάρει το πτυχίο της με άριστα. Η άλλη της αγάπη είναι ο χορός. Η κυρία Γκεντούγκοβα διδάσκει ένα είδος χορού που είναι αρκετά ερωτικός και βοηθάει τις γυναίκες να διατηρούνται σε φόρμα.

Ωστόσο, η ιδέα της να πείσει μερικές μαθήτριές της να ποζάρουν προκλητικά με δερμάτινα ρούχα για να προωθήσει τα μαθήματα χορού που παραδίδει ήταν πολύ κακή.

Η καθηγήτρια δεν κατάλαβε το λάθος της και ανέφερε πως είχε πάρει την άδεια των γονιών των κοριτσιών για να προχωρήσουν στην φωτογράφιση.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου δεν είχαν την ίδια άποψη και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση. Μπορεί οι ίδιο να μην την έδιωξαν από το σχολείο, ωστόσο εκείνη δεν ένιωθε πλέον καλά στο περιβάλλον κι αποφάσισε να παραιτηθεί για να μην χαλάσει την φήμη του σχολείου.

Πάντως, οι γονείς δυσαρεστήθηκαν από την απομάκρυνσή της, ενώ το σχολείο για να την πείσει ότι... ξεπέρασε τις αμφιβολίες που είχε πόσταρε στα social media φωτογραφίες από τη δουλειά της.