Έφτιαξαν μπαρ στα πρότυπα φυλακής (pics & vid)

Gazzetta team
Έφτιαξαν μπαρ στα πρότυπα φυλακής (pics & vid)
Η σπάνια έμπνευση μερικών φίλων οδήγησε στη δημιουργία του πιο «κλειστοφοβικού» μπαρ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μία παρέα Βρετανών θέλησαν να δώσουν το δικό τους μοναδικό στίγμα στο νέο τους δημιούργημα και να ξεφύγουν από τις κοινοτυπες δημιουργίες και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Το μπαρ με την επωνυμία Alcotraz, εμπνευσμένο από τη διάσημη φυλακή του Σαν Φρανσίσκο, αποτελεί το νέο «καυτό» trand του Λονδίνου, προσελκύοντας δεκάδες θαμώνες, που επιθυμούν να απολαύσουν ένα ποτό ή μια παγωμένη μπύρα, μέσα σε στενά κελιά και διαδρόμους φυλακής.

Οι χώροι του μπαρ αποτελούν το σήμα κατατεθέν του καταστήματος, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί στολές των φυλακισμένων στις αμερικανικές φυλακές, ενώ οι δεσμοφύλακες έχουν τον ρόλο των barmen και των σερβιτόρων.

Στο Alcotraz μπορεί κανείς να βιώσει από πρώτο χέρι τις συνθήκες που επικρατούσαν στη διάσημη φυλακή, όμως αρκετοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πρόκειται για ένα κακόγουστο θέαμα, καθώς οι κρατούμενοι στο διαβόητο Αλκατράζ υπέφεραν από τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στην πιο διάσημη φυλακή του κόσμου.