Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε 368 εκατ. σε λοταρία (pics)

Gazzetta team
Ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε 368 εκατ. σε λοταρία (pics)
Το τυχερό δελτίο το αγόρασε με τα χρήματα που είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα από ένα ξυστό, ενώ ήδη επιτήδειοι έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια εκμετάλλευσής του.

Πριν καν περάσει ο πρώτος μήνες του νέου έτους, γνωρίζουμε ήδη τον πιο τυχερό άνθρωπο για το 2018. Πρόκειται για τον Shane Missler από την Φλόριντα, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του Mega Millions lottery jackpot , κερδίζοντας 368 εκατομμύρια ευρώ (450 εκατομμύρια δολάρια) πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Το δελτίο του 20χρονου είχε τους αριθμούς 28, 30, 39, 59 και 70 που κληρώθηκαν, αλλά και το 10 που ήταν το Mega Ball, με αποτέλεσμα να γίνει ο 4ος μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία, χωρίς να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι.
Φωτογραφία του Shane Missler.
Γιατί το λέμε αυτό; Πολύ απλά γιατί ο νεαρός δεν συμπλήρωσε ο ίδιος τα νούμερα, έχοντας κάποιου είδους έμπνευση, αλλά αποφάσισε να αφήσει στο μηχάνημα να διαλέξει, επιλέγοντας την τυχαία επιλογή.
Φωτογραφία του Shane Missler.
Όσον αφορά την αντίδρασή του όταν έμαθε οτι ήταν ο μεγάλος νικητής; Ήταν η παρακάτω, όπως μπορείτε να δείτε στο post που έκανε στο Facebook...

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν θέλει να πάρει καπάκι το ποσό που του αναλογεί μετά την αφαίρεση των φόρων, εκείνος επέλεξε το... εδώ και τώρα, αντί να μοιράσει το ποσό σε ένα εύλογο μακροχρόνιο διάστημα.

Έτσι μέσα σε λίγες μέρες, ο τραπεζικός του λογαριασμός φορτώθηκε με 230 εκατομμύρια ευρώ...

Οι επιτήδειοι πάντως δεν άργησαν να φανούν και ήδη στο Twitter έχουν κάνει την εμφάνισή τους μηνύματα σαν και αυτό...