Η απίθανη εξήγηση του ανθρώπου που είδε 361 φορές το «Lord Of The Rings» (pic & vid)

Gazzetta team
Η απίθανη εξήγηση του ανθρώπου που είδε 361 φορές το «Lord Of The Rings» (pic & vid)
Η 24χρονη Suria-Ann Johns εξήγησε τον λόγο που έκανε streaming το «Lord Of The Rings: Return Of The King» 361 φορές μέσα στο 2017.

Πρόσφατα, στα συνολικά στατιστικά που ανακοινώνει κάθε χρόνο, το Netflix αποκάλυψε πως υπήρχε ένας συνδρομητής του, ο οποίος μέσα στο 2017 έκανε streaming τον «Lord Of The Rings: Return Of The King» 361 φορές.

Αριθμός που μόνο εντυπωσιακός μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που μιλάμε για μία ταινία με διάρκεια 4,5, καθώς πρόκειται την έκδοση χωρίς τα κοψίματα.

Η ταυτότητα του συγκεκριμένου χρήστη βρέθηκε και είναι η 24χρονη Suria-Ann Johns, την οποία εντόπισε το Vice, υποβάλλοντάς της, την ερώτηση που θα ήθελε να της κάνει όλος ο κόσμος: «Γιατί είδες τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 361 φορές;».

Η απάντησή της λοιπόν, ήταν η εξής...

«Ήμουν έγκυος και το μοναδικό μέρος που βολευόμουν για να κοιμηθώ ήταν ο καναπές», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο ύπνος δεν μπορεί να με πάρει αν δεν υπάρχει κάποιος θόρυβος. Η ταινία αυτή είναι καλογραμμένοι και οι χαρακτήρες είναι φοβεροί», τονίζοντας πως επειδή η ταινία ήταν τόσο μεγάλη, δεν χρειαζόταν να ξυπνάει τόσες φορές για να πατήσει το Play και να αρχίσει ξανά.