H μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο έχει διαστάσεις... ωκεανού (pics & vid)

Gazzetta team
H μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο έχει διαστάσεις... ωκεανού (pics & vid)
Οι κατασκευαστές του ξενοδοχείου San Alfonso del Mar στην δυτική ακτή της Λατινικής Αμερικής είχαν βάλει ένα στοίχημα...Να φτιάξουν την μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο... και τα κατάφεραν με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η τεράστια πισίνα, που μοιάζει περισσότερο με λίμνη, έχει μήκος ενός... χιλιομέτρου, ενώ φθάνει σε βάθος περίπου 30 μέτρων σε μερικά σημεία της.

Χιλιάδες κυβικά μέτρα θαλάσσιου νερού, φιλτράρονται σε τεράστιες δεξαμενές, ώστε να γεμίσουν την πισίνα, ενώ η θέση της δίπλα ακριβώς από την κανονική παραλία του Ειρηνικού ωκεανού, κάνει το θέαμα ειδυλλιακό.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι με το αποτέλεσμα, ενώ τα δεκάδες beach bars, εστιατόρια και οι υπόλοιπες παροχές κάνουν την επίσκεψη πραγματικά αλησμόνητη.

Τέλος, αποτελεί μία από τις ελάχιστες πισίνες παγκοσμίως όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τα αγαπημένα του θαλάσσια σπορ χωρίς να χρειαστεί να βγει στην ανοιχτή θάλασσα, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν από θαλάσσιο σκι μέχρι ιστιοπλοΐα μέσα στους χώρους του εντυπωσιακού ξενοδοχειακού συγκροτήματος.