H εντυπωσιακή 22χρονη που... φροντίζει αλιγάτορες! (pics)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η 22χρονη Gabby Scampone άφησε τη λαμπερή ζωή της Νέας Υόρκης για να παλέψει για τα δικαιώματα των τεράστιων ερπετών στη Φλόριντα.
Θα φιλούσατε έναν τεράστιο αλιγάτορα στο στόμα; Αυτή η 22χρονη κοπέλα σίγουρα! Η Gabby Scampone μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, ωστόσο αποφάσισε να μετακομίσει στη Φλόριντα. Ο λόγος ήταν η μεγάλη αγάπη που έχει για τα ζώα και ειδικότερα για τους αλιγάτορες. Η νεαρή κοπέλα είναι εθελόντρια, έχει άμεση επαφή με τα ζώα και διδάσκει μέσα από σόου τους πολίτες.
Μάλιστα, φροντίζει τραυματισμένα ζώα και κάνει τα πάντα για να τα προστατέψει: «Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως ένας αλιγάτορας θα σε κάνει κομματάκια. Η αλήθεια είναι πως δεν θα σε σκοτώσει χωρίς λόγο»
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ένα σπίτι φτιαγμένο από λάστιχα, κουτάκια και μπουκάλια κρατά 20°C όλο τον χρόνο χωρίς κλιματιστικό ή θέρμανση: Το μυστικό στους τοίχους των 70 εκατοστών
- Ιερέας βρήκε νεαρό ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε παρεκκλήσι: Η κίνηση με τα 100 ευρώ που άφησε τους πάντες άφωνους
- Ληστεία αλά «Home Alone» στη Βρετανία: Τσακώθηκαν, ζήτησαν συγγνώμη από την ταμία και συνελήφθησαν (vid)