Πειθαρχικό εις βάρος 5 αστυνομικών για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πειθαρχικό εις βάρος 5 αστυνομικών για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Πειθαρχική διαδικασία σε βάρος πέντε αστυνομικών για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος πέντε αστυνομικών (αστυνομικού διευθυντή, αστυνόμου και τριών αστυφυλάκων).

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, σε σχέση με περιστατικό εισόδου ατόμων στα αποδυτήρια των διαιτητών της ποδοσφαιρικής συνάντησης ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε οτι στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τον Γιάννη Παπαδόπουλο είχαν μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών, προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά του στον Στέφαν Κλόσνερ.

Η κίνησή τους αυτή, είχε ως αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης να τιμωρηθεί με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου και 10.000 πρόστιμο.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής έχει κινηθεί ήδη η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος (5) αστυνομικών (Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνόμου και τριών Αστυφυλάκων), οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, σε σχέση με περιστατικό εισόδου ατόμων στα αποδυτήρια των διαιτητών της ποδοσφαιρικής συνάντησης Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ., την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ο.Α.Κ.Α..