Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ΑΧΕΠΑ (pics)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ΑΧΕΠΑ (pics)
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενη από τον ιατρό της ομάδας, Μανώλη Παπακώστα, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3) στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3) την Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου έγινε η επίσημη τελετή παράδοσης των ιατρικών μηχανημάτων, χορηγίας του Ιβάν Σαββίδη και του PAOK Action.

«Τους ανθρώπους του Δικεφάλου υποδέχθηκαν ο Διευθυντής και καθηγητής, Δρ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, μαζί με όλα τα μέλη του Ιατρικού προσωπικού. Ακολούθησε μία ξενάγηση στους χώρους και τα εργαστήρια. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν τους ασθενείς της κλινικής και τους μοίρασαν διάφορα δώρα, αυτόγραφα και φυσικά χαμόγελα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το ακοολογικό εργαστήριο στο οποίο είχαν την ευκαιρία να μάθουν πόσο… καλά ακούν.

Ο εξοπλισμός που προσέφερε η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων, καθώς παρέχοει πολύ περισσότερες δυνατότητες στη διάγνωση και θεραπεία. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.