Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!

FOLLOW US

Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!
BWIN stripe gif

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Gazzetta team
Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα
Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου τα καταστήματα, εν μέσω των χειμερινών εκπτώσεων με το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας να είναι 11:00 – 18:00.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης έχει προτείνει να ανοίξουν τα καταστήματα τη Δευτέρα και να λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 18:00 και όχι από τις 9:00 το πρωί, με το σκεπτικό ότι «ότι τις Δευτέρες μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα είναι ανοιχτά, παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών».

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία κάτι που σημαίνει πως τα καταστήματα δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), τονίζει ότι είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 20/1, με προτεινόμενο ωράριο 11.00-18.00 (στη Θεσσαλονίκη).

Ο εμπορικός σύλλογος ενημερώνει πώς κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Πηγή: Reader.gr