Σύλληψη για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Σύλληψη για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη
Δεκατέσσερα κιλά χασίς έκρυβε σε σπίτι που χρησιμοποιούσε ως αποθηκευτικό χώρο γι' αυτό το σκοπό στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, 53χρονος ο οποίος συνελήφθη, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 53χρονος φέρεται ως μέλος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής, εμπορίας και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογονων ουσιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποια θα διοχετεύονταν σε στέκια ουσιοεξαρτημενων ατόμων.

Συγκεκριμένα στο σπίτι του και στο χώρο που χρησιμοποιούσε ως αποθήκη βρεθηκαν και κατασχεθηκαν 14 κιλά και 167 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης χωρισμένα σε 11 δέματα, μικρή ποσότητα κοκαίνης, 1.470 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρια κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και 37 νάιλον συσκευασίες για την τυποποίηση και συσκευασία των δεμάτων κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ