Δάσκαλος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

Gazzetta team
Δάσκαλος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων
Επί πέντε ώρες κατέθετε ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 55χρονος ημεδαπός δάσκαλος, ο οποίος κατηγορείται για συγκεκριμένες πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικους.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να παραμείνει κρατούμενος ή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αποφασίστηκε ο πενθήμερος κατ' οίκον περιορισμός. Εντός πέντε ημερών θα συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο, ώστε να αποφασιστεί η προφυλάκιση του κατηγορουμένου.

Ο 55χρονος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη, δηλαδή στις 10:30, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από αυτό.

Υπενθυμίζεται, ότι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εντός και εκτός σχολείου, καθώς ασχολείτο με εκπαίδευση ανηλίκων στο πλαίσιο άλλων εξωσχολικών δραστηριοτήτων. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποια από τα παιδιά, ηλικίας έως 10 ετών, άρχισαν να διαμαρτύρονται στους γονείς για τη συμπεριφορά του 55χρονου απέναντι τους και τον τρόπο που τα άγγιζε και οι γονείς, με τη σειρά τους, απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ