Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φθιώτιδα

Gazzetta team
Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Φθιώτιδα
Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή ναρκωτικών. Όλοι είχαν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

Η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου μάρκας AUDI στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων σεσημασμένων κακοποιών που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά.

Όταν ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση από πάνοπλους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, που έστησαν μπλόκο στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Μαζί με το ύποπτο AUDI, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και άλλο ένα Ι.Χ. μάρκας Nissan, που προπορευόταν ως προπομπός και συνέλαβαν τους τέσσερις επιβάτες, δύο Έλληνες και δύο αλλοδαπούς.

Όπως διαπιστώθηκε, είχαν στα δύο οχήματα μικροποσότητες κάνναβης και ναρκωτικά χάπια, ενώ όλοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και ένας από αυτούς για ανθρωποκτονία! Οι τέσσερις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και η Ασφάλεια Λαμίας ερευνά τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρανομίες στο πλαίσιο της προανάκρισης.