Πιάστηκε κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης

Gazzetta team
Πιάστηκε κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης
Χειροπέδες σε κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης έβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Λαμίας μετά από 190 και πλέον περιπτώσεις πλαστών διπλωμάτων που εντόπισαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ αλλά και οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης που μετείχαν στην έρευνα που διήρκησε οκτώ μήνες.

Το βράδυ της Παρασκευής οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο από τη ΓΑΔΑ στη Λαμία και παρουσιάστηκαν αρχικά, ενώπιον του Εισαγγελέα και στη συνέχεια, του Ανακριτή όπου ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν με την έναρξη της βδομάδας.

Ο Εισαγγελές πλημμελειοδικών της Λαμίας απέδωσε βαριές κατηγορίες στα 15 μέλη του κυκλώματος το οποίο εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνει περισσότερες από 7.000 σελίδες. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά το κύκλωμα είχε τη βάση του στη Λαμία και εκπροσωπούνταν από πατέρα και γιο που έχουν συλληφθεί.

Η προσαγωγή τους αποφασίστηκε αιφνιδιαστικά ενώ όλοι τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Πηγή: reader.gr