Ηλικιωμένος ασέλγησε σε σκύλο στο κέντρο της Αμαλιάδας

Gazzetta team
Ηλικιωμένος ασέλγησε σε σκύλο στο κέντρο της Αμαλιάδας
Τις αρρωστημένες ορέξεις του έβγαλε σε αδέσποτο σκυλί ηλικιωμένος κάτοικος της Αμαλιάδας, μπροστά στα μάτια των δεκάδων περαστικών στο κέντρο της πόλης.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί από κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, όταν διαπίστωσαν ότι ένας ηλικιωμένος είχε ξεκινήσει την ερωτική του επαφή με σκύλο και μάλιστα σε κοινή θέα.

Οι σοκαρισμένοι κάτοικοι της πόλης ενημέρωσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 77χρονο, που οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και κρατείται εν αναμονή της δικασίμου του.

Το περιστατικό συνέβη στις 8μιση το πρωί της Τρίτης, ενώ οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον ηλικιωμένο διαπίστωσαν ότι η «σεξουαλική επαφή» με το άτυχο τετράποδο είχε προχωρήσει, καθώς στα γεννητικά όργανά του άντρα βρέθηκαν τρίχες σκύλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, o ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως οι αδιάψευστοι αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν το γεγονός, ενώ οι φιλόζωοι της περιοχής αναζητούν το σκυλί, ώστε να του παράσχουν ιατρική φροντίδα μετά την ανατριχιαστική περιπέτειά του.