Αυτός είναι ο 30χρονος που βίαζε την ανιψιά του (pics)

Gazzetta team
Αυτός είναι ο 30χρονος που βίαζε την ανιψιά του (pics)
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση της σχετικής εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 30χρονου υπηκόου Βουλγαρίας που κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη ανιψιά του, σε χωριό της Κρήτης.

Πρόκειται για τον υπήκοο Βουλγαρίας PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA , που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Πιο αναλυτικά ο 30χρονος κατηγορείται «για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση». Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα του ανήλιου κοριτσιού, καταθέτοντας στις Αρχές ότι ο αδερφός της βίαζε την 12χρονη κόρη της τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ίδια φαίνεται να μην γνώριζε το παραμικρό ώσπου στα τέλη του Φεβρουαρίου η κόρη της αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει στην μητέρα της.

Μετά την απολογία του, ο Βούλγαρος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

# Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.