Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ κατά Μπουτάρη!

Gazzetta team
Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ κατά Μπουτάρη!
Με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ «επιτίθονται» κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκη Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου, για συμμετοχή τους την καταστροφή του ιστορικού κτηρίου, όπου στεγαζόταν η κατάληψη «Libertatia»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του δημάρχου, ο οποίος υποστήριξε πως ΠΑΟΚτσήδες ήταν αυτοί που έκαψαν το ιστορικό κτήριο στο οποίο στεγαζόταν η κατάληψη «Libertatia» στη Λεωφόρο Στρατού

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ:

«Προτού προβούμε στην τοποθέτηση μας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η χρόνια χρήση ουσιών καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία μπορεί να προκαλέσει άνοια, Αλτσχάιμερ ή μαλάκυνση.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και θα ακολουθήσει την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του double. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πολιτικό σας σύστημα καταρρέει και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να κερδίσετε έστω και ένα ψηφαλακι. Πλέον σας έχουμε μάθει όλους καλά, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε θες να αποποιηθείς την ευθύνη σου για την ανοργανωση του συλλαλητήριου και την απροστάτευτη πόλη από τους μεν και τους δε.

Το να βαφτίσεις τις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον φανταστικό εχθρό σου, για να πετάξεις την ευθύνη από πάνω σου, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το διαίρει και βασίλευε δεν θα περάσει ανάμεσα μας. Σου επιστρέφουμε το δηλητήριο σου και σου ευχόμαστε άσπρο πάτο(ξες εσυ).

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδεολογίες, είναι παρακαταθήκη, είναι οικογένεια, είναι πίστη και εμείς θα τον υπερασπιστούμε μέχρι το τέλος. Όποιος και όποια πολιτική απόχρωση, προσπαθήσει να εμπλέξει τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το σάπιο πολιτικό σας σύστημα, το μόνο που θα καταφέρει είναι να μας συσπειρώσει και να μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς απέναντί σας. Ζήτω ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ1: Αυτοί που θα προσπαθήσουν να στοχοποιήσουν έστω και ένα ΠΑΟΚΤΣΗ θα μας βρουν απέναντί τους.

ΥΓ2: Κουμάντο κάνουμε μόνο εμείς».