Εξιχνίαση 23 υποθέσεων κλοπών στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Εξιχνίαση 23 υποθέσεων κλοπών στο Ηράκλειο
Δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου και ενός 27χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, αλλά και για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε οχήματα, επιχείρηση και οικία στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με τον 25χρονο να κατηγορείται ότι από την 10.01.2017 έως και την 30.11.2017 αφαίρεσε από επιχείρηση και οχήματα εξαρτήματα αυτοκινήτων και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, ενώ στις 20.06.2017 κατηγορείται επίσης πως αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 50χρονου, κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 20.000 ευρώ.

Ο 27χρονος κατηγορείται για κλοπή σε οικία της πόλης του Ηρακλείου στις 04.12.2016, ότι αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Επιπλέον, όπως προέκυψε έπειτα από έρευνες στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο κατηγορούμενοι αλλά και σε μία αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 2 ξιφολόγχες πολεμικού τυφεκίου, 4 εξαρτήματα-αξεσουάρ αυτοκινήτου, 7 ελαστικά - ζάντες οχημάτων, 3 θήκες μεταφοράς όπλων, πλαστική πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου, ένα σετ καθαριστικών πολεμικού τυφεκίου, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Στο μεταξύ συνελήφθη χθες σε περιοχή του Ηρακλείου 22χρονος κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι αφαίρεσε τσάντα 42χρονης από χώρο εργασίας, η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 300 ευρώ.

Άμεσα συνελήφθη με τα κλοπιμαία, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του μικροποσότητα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε αφαιρέσει από έναν 20χρονο.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ