Ένας ισοβίτης και δύο βαρυποινίτες απέδρασαν από το Μεταγωγών

Gazzetta team
Ένας ισοβίτης και δύο βαρυποινίτες απέδρασαν από το Μεταγωγών
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών σκληρών ποινικών που λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης διέφυγαν από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για βαρυποινίτες, καταδικασμένους ακόμη και σε ισόβια για δολοφονίες, ληστείες και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Οι δύο από τους δραπέτες είναι Αλβανοί, ενώ ο τρίτος υπήκοος Γεωργίας. Μαζί τους ήταν ακόμη ένα άτομο που συνελήφθη στον περιβάλλοντα χώρο κατά την προσπάθεια του να διαφύγει κι αυτός.

Οι κρατούμενοι κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα από το κελί τους, με σεντόνια να κατέβουν από τον δεύτερο όροφο και να αποδράσουν, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο να τους περίμενε σε κοντινή απόσταση, με αυτοκίνητο, συνεργός τους.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, της Δίωξης Ναρκωτικών και της Άμεσης Δράσης, που πραγματοποιούν ελέγχουν αλλά και έρευνες σε σημεία όπου θα μπορούσαν να έχουν βρει προσωρινό κρησφύγετο οι τρεις δραπέτες.