Συγκλονίζει το χρονικό της τραγωδίας στη Μάνη (pics)

Gazzetta team
Συγκλονίζει το χρονικό της τραγωδίας στη Μάνη (pics)
Οι συνεχόμενες αποκαλύψεις συνθέτουν το χρονικό της τραγωδίας, όταν ο 34χρονος πυρπόλησε τον ανάπηρο πατριό του,ενώ προσπάθησε να κάψεικαι την μητέρα του.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα, με θύμα έναν 65χρονο παραπληγικό άνδρα.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1, ο πρόεδρος του οικισμού Αγίου Νικολάου Μάνης, Νίκος Αποστολίδης, αποκάλυψε ότι ο 65χρονος πατριός είχε υπογράψει για να βγει ο 34χρονος άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος έβαλε φωτιά και έκαψε τον ανήμπορο παραπληγικό και καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι πατριό του και επιχείρησε να κάψει τη μητέρα του και έναν κάτοικο του χωριού.

«Το χωριό έχει συγκλονιστεί από το περιστατικό» είπε ο πρόεδρος του οικισμού.

Όπως αναφέρει το messinialive.gr, σύμφωνα με μαρτυρίες ο πατριός του και η μητέρα του νεαρού έψηναν λόγω της ημέρας και είχαν καλέσει και τον ίδιο.

Όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος, είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο το έφερε μαζί του, το άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και τους περιέλουσε -πατριό και τη μητέρα του- αιφνιδιάζοντάς τους.

Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι και κλειδώθηκε, ενώ ο άτυχος 65χρονος Χρ.Μ. που ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Σε κατάσταση αμόκ ο δράστης, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, αμέσως πήγε μέσα στο χωριό, στον Άγιο Νικόλαο, στο σπίτι συγχωριανού του, με τον οποίο είχε προστριβές, άναψε φωτιά στο πατάκι στην πόρτα του, αφήνοντας το μπιτόνι εκεί.

Ο συγχωριανός του βγήκε στην πόρτα να δει τι συμβαίνει, και κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με την βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, ο 34χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε λόγω της ημέρας στους συντοπίτες του.

Ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο, και φρόντιζε αδέσποτα ζώα.

Πηγή: reader.gr