Slogun:Αν μας έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει break στη Βαρκελώνη με τον Σίκμα να είναι 17 λεπτά στο παρκέ, θα τους βγάζαμε τρελούς

FOLLOW US

Slogun:Αν μας έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει break στη Βαρκελώνη με τον Σίκμα να είναι 17 λεπτά στο παρκέ, θα τους βγάζαμε τρελούς
BWIN stripe gif

Σύλληψη συνταξιούχου που παρενοχλούσε ανήλικες

Gazzetta team
Σύλληψη συνταξιούχου που παρενοχλούσε ανήλικες
O 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του, ενώ κατηγορείται για ασέλγεια αλλά και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Συνελήφθη στη Λάρισα ένας συνταξιούχος αστυνομικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε επί σειρά ετών σε δύο ανήλικες αδερφές.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 60χρονου, o οποίος φέρεται να είναι συνταξιούχος αστυνομικός, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων,
  • τρία κινητά τηλέφωνα, χωρίς κάρτες sim,
  • 33,5 ναρκωτικά δισκία και
  • δύο γκλοπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, αδερφών μάλιστα, καταγράφοντας με φωτογραφίσεις τις απεχθείς πράξεις του!

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν αρμοδίως για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: reader.gr