Η Γλυφάδα θα γεμίσει Αγιοβασίληδες!

Gazzetta team
Η Γλυφάδα θα γεμίσει Αγιοβασίληδες!
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00, o διεθνής χριστουγεννιάτικος θεσμός που αγαπήθηκε από τον κόσμο επιστρέφει ανανεωμένος στα νότια προάστια!

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 4ο Santa Run, μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της αγοράς της Γλυφάδας με αφετηρία και τερματισμό το Holmes Place Club Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 83).

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και την κοινωνική συνείδηση , ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 12 ευρώ , στο οποίο περιλαμβάνεται η στολή του Άγιου Βασίλη .Τα σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί, όπως κάθε χρονιά, για τους σκοπούς ενός φιλανθρωπικού σωματείου , με φετινό αποδέκτη την ΑΜΚΕ «Charity4U», η οποία έχει ως στόχο να βοηθά νέους φερέλπιδες αθλητές να εκπληρώσουν το όνειρο συμμετοχής τους σε διεθνείς αγώνες, τιμώντας τη χώρα μας.

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Γλυφάδας, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, με διοργανωτές τα Holmes Place καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να φιλοξενούμε αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη μας, όπως το επιτυχημένο Santa Run. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που το τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα, που διοργανώνουμε την πολύ πετυχημένη «Κόκκινη Νύχτα», το Holmes Place ανοίγει τις εκδηλώσεις με αυτή τη δράση».

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης ,δήλωσε: «Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας, σε όλα τα επίπεδα, και πάντα με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την προσφορά προς των συνάνθρωπο μας, φέτος έχουμε την χαρά κι την τιμή να συμβάλουμε στην διοργάνωση του διεθνούς φήμης “Santa run” στη Γλυφάδα».

Η CEO των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα και η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab δήλωσαν σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία και τη στήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός τα Χριστούγεννα. Ειδικά φέτος, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι που τα έσοδα θα διατεθούν στο «Charity4U», στους νέους αθλητές μας που προσπαθούν με συνέπεια και επιμονή να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αυτό της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο».

Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών και ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με έντονη παρουσία στην πόλη, ένα κατάστημα στη Λ. Βουλιαγμένης και το άλλο στο κέντρο της Γλυφάδας, δεν θα μπορούσαμε να απουσιάζουμε από το Santa Run. Είναι χαρά μας να στηρίξουμε ένα δρώμενο με κοινωνικό χαρακτήρα, άλλωστε, ο Άγιος Βασίλης αποτελεί το σύμβολο των Χριστουγέννων στην προσφορά, κάτι που παραδοσιακά στηρίζουμε στην Κωτσόβολος».

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, το Γλυκό που Κάνει Καλό, δίνει επίσης το "παρών" ως χορηγός ενέργειας και δύναμης σε όλους τους αθλητές και τους παρευρισκόμενους.

Beauty Partner του αγώνα είναι η κορυφαία εταιρεία περιποίησης νυχιών essie, τα προϊόντα της οποίας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και είναι πάντα σε αρμονία με τις πιο trendy τάσεις. Οι συμμετέχουσες στο Santa Run Athens θα έχουν την ευκαιρία να βάψουν τα νύχια τους σε χριστουγεννιάτικα χρώματα την ημέρα του αγώνα.

Έχοντας μια δυναμική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour, με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού να την προτιμούν για τις προπονήσεις τους, στήριξε την προσπάθεια των Αϊ Βασίληδων.

H TAGHeuer, το απόλυτο luxury sport ρολόι, με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού παγκοσμίως να συγκαταλέγονται στους πρεσβευτές της μάρκας, και με σλόγκαν το #DontCrackUnderPressure, στηρίζει την προσπάθεια των δρομέων Αϊ Βασίληδων.

Η Coca-Cola στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία για ακόμη μια φορά, στo πλαίσιo της δέσμευσης της να προωθεί έναν πιο υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα αναλάβει για ακόμη μια χρονιά να δροσίσει και να ενυδατώσει τους Αϊ Βασίληδες.

Μια εορταστική απόλαυση θα περιμένει όλους τους δρομείς: μαζί μας η μοναδική γεύση White Chocolate Mocha των Starbucks RTD Chilled Classics στην κόκκινη συσκευασία RED CUP Limited Edition.

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, με ιστορία που φτάνει σχεδόν έναν αιώνα, γνωστά για το μοναδικό τους millefeuille θα προσφέρουν και φέτος στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα από τα χαρακτηριστικά αυτοκίνητα - αντίκες τους.

Τη μουσική της εκδήλωσης έχει αναλάβει η ομάδα του Abbey Road Radio (www.abbeyroadradio.eu) με ένα σπέσιαλ Χριστουγεννιάτικο DJ set από το Νίκο Ζώη.

Οι εγγραφές για το 4ο Santa Run, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη. Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.