Σχεδόν 1000 σπίτια χωρίς ρεύμα και νερό στη Μάνδρα

Gazzetta team
Σχεδόν 1000 σπίτια χωρίς ρεύμα και νερό στη Μάνδρα
Χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό στη Μάνδρα Αττικής.

Σχεδόν 1.000 σπίτια παραμένουν για τέταρτη ημέρα χωρίς νερό και ρεύμα στην Μάνδρα, προκαλώντας την οργή των κατοίκων, που αβοήθητοι προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι τους έχει απομείνει.

Η βροχή συνεχίστηκε για αρκετές ώρες το Σάββατο, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τις συνθήκες για τους πλημμυροπαθείς και τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που αναζητά τρεις ανθρώπους που αγνοούνται στις πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Το Σάββατο τρία ακόμη θύματα προστέθηκαν στον τραγικό απολογισμό της φονικής καταιγίδας που ανέρχεται πλέον σε 19 νεκρούς. Οι σοροί δύο ανδρών εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας και το πρωί του Σαββάτου ένας ακόμη άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη στην Μάνδρα.

Όλες οι ειδήσεις για τη Μάνδρα

Σε έναν 59χρονο και έναν 29χρονο, που αγνοούντο από περιοχές της Δυτικής Αττικής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ανήκουν οι δύο σοροί ανδρών που εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμενικού σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.
Η μία από τις σορούς είχε σφηνωθεί σε δύσβατο σημείο στον βυθό της θάλασσας και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων αποστολών προκειμένου να ανασυρθεί.

Οι δύο άτυχοι άνδρες που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομή αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους.

Πηγή: reader.gr