Το πιο βρώμικο σπίτι στην Ελλάδα, βρέθηκε στη Λαμία (pics & vids)

Gazzetta team
Το πιο βρώμικο σπίτι στην Ελλάδα, βρέθηκε στη Λαμία (pics & vids)
Η φράση "βρωμαει και ζέχνει", βρήκε την απόλυτη πραγμάτωσή της σε ένα σπίτι στη Λαμία...

Κοντά στη δικαστικό μέγαρο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, στην οδό Λεωνίδου και στον 3ο όροφο διαμερίσματος ζούσε ένας ηλικιωμένος του οποίου το σπίτι μάλλον δεν είχε καθαριστεί ποτέ!.. Κατάσταση- αχούρι που λένε με τις κατσαρίσες, στρατιές ολάκαιρες να κάνουν πάρτυ κι όμως αυτός ζούσε εκεί.

Οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας μη αντέχοντας άλλο την κατάσταση αυτή και για λόγους υγείας πρωτίστως, ζήτησαν παρέμβαση Εισαγγελέα και επιχείρηση καθαρισμού του διαμερίσματος του ηλικιωμένου.

Ζει εκεί 30 χρόνια και οι Εισαγγελικές Αρχές είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση, είχαν παρέμβει και ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε για ένα διάστημα σε ίδρυμα, όμως επέστρεψε και η κατάσταση συνεχιζόταν και χειροτέρευε, χωρίς να μπορούν οι υπόλοιποι να το αντιμετωπίσουν, γιατί ο ηλικιώμένος κατά τα λοιπά ήταν άψογος. Και το ενοίκιο πλήρωνε κανονικότατα στην ώρα του, αλλά και τα κοινόχρηστα και δεν μπορούσε να τεθεί θέμα αποπομπής του...

Εχοντας φτάσει σε απόγνωση οι ένοικοι πάλι με παρέμβαση του Εισαγγελέα, παρουσία δικαστικού και της αστυνομίας, κλήθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων να δείξει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και να συνδράμει όσο μπορεί, ενώ σχολίαζαν ότι: «Δεν έχουμε ξαναδεί τόσες πολλές και μεγάλες κατσαρίδες...».
Και ενώ κατά τα λοιπά ο ηλιωμένος συντάξιούχος ήταν τυπικότατος στο να πληρώνει, εντούτοις ζούσε χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ κοιμόταν στο πάτωμα πάνω σε χαρτόνια και σκουπίδια. Κάτι που εγκυμονούσε κίνδυνο συν τοις άλλοις για πυρκαγιά...

Οι εικόνες είναι χαρακτητιστικές...