Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Αλλάζει ο καιρός από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Τη Δευτέρα (23.10.2017)
Αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία. Από το απόγευμα και μετά, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.
Την Τρίτη (24.10.2017)
Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία. Προς το βράδυ και πάλι η ανατολική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη (25.10.2017).
Πηγή: reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Πόσα έφαγες Καραμανλή και η Αναστασία μου λείπει από το σπίτι;»: Ράγισε καρδιές η Μαρία Ντόλκα που έχασε την κόρη της στα Τέμπη (vid)
- Πονάτε, καλοκαιράκηδες; Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στον Όλυμπο! (vid)
- Τα SMS της επιστράτευσης: Τι σημαίνουν τα μηνύματα που λαμβάνουν στα κινητά τους χιλιάδες γκριζομάλληδες Έλληνες