Tο Bansko έρχεται!

Gazzetta team
Tο Bansko έρχεται!
Μπορεί κάποιοι να αδειάζουν ακόμα τις βαλίτσες από τις διακοπές, αλλά στο www.18-24.gr έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για το χειμώνα.

Ύστερα από μια ακόμα επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων 18-24 TRAVEL έχει βάλει πλώρη και φέτος για το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων.

«Όπως όλα δείχνουν, η χειμερινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές, αν σκεφτεί κανείς ότι φέτος, μέχρι τις 31 Ιουλίου, είχαμε ήδη τις πρώτες 120 κρατήσεις για το Bansko -αριθμός που πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα» εξηγεί ο CEO του 18-24 TRAVEL Γιώργος Καρανάσιος.

Τα τελευταία χρόνια, το www.18-24.gr αποτελεί τον βασικό πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στο Bansko, έχοντας αναπτύξει σημαντικές και αποκλειστικές συνεργασίες στην περιοχή. Το αποτέλεσμα αυτών των επιτυχημένων συνεργασιών είναι ότι από φέτος, η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά συμβόλαια με τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής στις πιο περιζήτητες ημερομηνίες. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να μπορούν να κλείσουν ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής σε πολύ χαμηλές τιμές, σε καταλύματα που δεν θα βρουν πουθενά αλλού.

Ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, για όλα τα βαλάντια και για όλα τα γούστα, προσφέρονται στις καλύτερες τιμές

«Έχουμε συνεργασία με το Perun Lodge, το Maria Antoaneta Residence 4*, το Aspen Apart Hotel, αλλά και σε πολύ καλής ποιότητας ξενοδοχεία όπως το Dream Hotel, το Bojur & Bojurland Complex, το Bansko Spa & Holidays Hotel, το Rodina και το Pirina Club, για όσους θέλουν να επισκεφτούν το Bansko, ένα τριήμερο αλλά θέλουν το σύνολο της μεταφοράς και της διαμονής τους να μην ξεπερνά τα 60€/άτομο» συμπληρώνει ο κ. Γιώργος Καρανάσιος.

Ο όγκος των επισκεπτών στο Bansko, ιδιαίτερα την περίοδο που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, είναι πραγματικά μεγάλος. Φέτος, όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Έτσι, το www.18-24.gr, από 13 Δεκεμβρίου μέχρι 7 Ιανουαρίου, διοργανώνει καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, ενώ θα υπάρξουν συγκεκριμένες αναχωρήσεις και για τη Δυτική Ελλάδα, με αφετηρίες την Πάτρα, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τα Γρεβενά και τη Βέροια.

Το Bansko έχει γίνει πλέον ο κορυφαίος χειμερινός προορισμός γιατί τα έχει όλα και συμφέρει. Πολυτελή διαμονή, ποιοτικό φαγητό, διασκέδαση και όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές. Και για όσους σκέφτονται ότι ίσως είναι νωρίς για να κλείσουν από τώρα κάποιο πακέτο διακοπών, η απάντηση είναι απλή: όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!