Έχασε 230.000 ευρώ γιατί έκανε λάθος έναν αριθμό στον τραπεζικό λογαριασμό

Gazzetta team
Έχασε 230.000 ευρώ γιατί έκανε λάθος έναν αριθμό στον τραπεζικό λογαριασμό
Έναν εφιάλτη έζησε ένας συνταξιούχος ΑΜΕΑ από το Κέιμπριτζ της Μεγάλης Βρετανίας όταν συνειδητοποίησε πως είχε… χάσει από ένα λάθος 230.000 ευρώ

Συγκεκριμένα ο 74χρονος συνταξιούχος Πίτερ Τέιχ κληρονόμησε το ποσό αυτό από τον πατέρα του κι ανακάλυψε το λάθος του όταν επικοινώνησε με την αδελφή του, 12 ώρες αργότερα η οποία τον ενημέρωσε πως είχε λάβει η ίδια το μερίδιο της.

Όταν είδε πως είχε κάνει λάθος σε ένα ψηφίο του λογαριασμού που είχε δώσει επικοινώνησε με την τράπεζα Barclays και του είπαν πως σε μία εβδομάδα θα του είχαν επιστραφεί τα χρήματα. Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς το άτομο στο οποίο ανήκε ο λογαριασμός που μπήκαν τα λεφτά αρνήθηκε να τα δώσει πίσω. Η τράπεζα του πρόσφερε μόλις… 30 ευρώ, σαν δείγμα καλής θέλησης!

Ο Τέιχ αναγκάστηκε να πάει δικαστικά, ξοδεύοντας συνολικά περίπου 60.000 ευρώ για να μάθει αρχικά το όνομα στο οποίο ανήκε ο λογαριασμός και στη συνέχεια να τα διεκδικήσει.

Ο άτυχος συνταξιούχος κατάφερε τελικά να πάρει πίσω τα χρήματα του και τώρα τα έχει με την τράπεζα, η οποία όπως λέει με ένα απλό έλεγχο στο όνομα του τραπεζικού λογαριασμού θα μπορούσε να είχε λύσει το θέμα μέσα σε λίγες ώρες…

Πηγή: reader.gr