Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» σκότωσε τρεις άνδρες στο Κουίνς

Gazzetta team
Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» σκότωσε τρεις άνδρες στο Κουίνς
Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους στο Κουίνς των ΗΠΑ από μία ιερόδουλη «μαύρη χήρα» και το συνεργό προαγωγό της...

Ο προαγωγός με την 41χρονη ιερόδουλη Αντζελίνα Μπαρίνι έκαναν "μπίζνες" με σεξ και ναρκωτικά και η δουλειά του πήγαινε μια χαρά με μεγάλα έσοδα και μηδενική απόδοση στην εφορία. Δύο άνδρες είχαν χάσει τη ζωή τους από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, αλλά τα στοιχεία που υπήρχαν δεν μπορούσαν να ενοχοποιήσουν κάποιον και η έρευνα της αστυνομίας σχεδόν είχε μπει στο αρχείο.

'Ωσπου το δίδυμο έκανε τη λάθος κίνηση με το τρίτο θύμα, που ήταν ένας γνωστός σεφ στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Κουίνς, ο Αντρέα Τζαμπερόνι, του εστιατορίου Cipriani Dolci.

Η παρουσία τους στο εστιατόριο δεν θα μπορούσε να είναι κρυφή με την απόλυτη πληρότητα που είχε το μαγαζί και έτσι αρκετός κόσμος τους είδε να μιλούν κάποια στιγμή με τον άτυχο σεφ.

Η Μπαρίνι είπε στην αστυνομία ότι δεν το έκανε εκείνη, αλλά ο προαγωγός της, αλλά στη συνέχεια ανασκεύασε λέγοντας πως το έκανε μεν εκείνη, αλλά με εντολή του προαγωγού της. Είπε παράλληλα ότι εκείνος ήθελε να πάει γρήγορα στο δωμάτιο που είχε πάει για χρήση και που ήταν νεκρός ο σεφ, να τον κόψει κομμάτια και να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Τώρα πλέον η 41χρονη ιερόδουλη είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για προμελετημένο σχέδιο δολοφονίας τριών ανδρών.