Αγόρασε έτοιμη σαλάτα και βρήκε μέσα ζωντανό βατράχι (vid)

Gazzetta team
Αγόρασε έτοιμη σαλάτα και βρήκε μέσα ζωντανό βατράχι (vid)
Θα θυμάστε φυσικά την υπόθεση, όταν μια γυναίκα στην Αθήνα πήρε να πάρει μια έτοιμη σαλάτα και βρήκε μέσα ένα ζωντανό βατράχι. Αν νομίζετε όμως πως αυτό συμβαίνει μόνο στη χώρα μας είστε ... γελασμένοι.

Μια οικογένεια που προετοίμαζε το δείπνο της στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ σοκαρίστηκε όταν βρήκε έναν ζωντανό βάτραχο στη σαλάτα που αγόρασε από κατάστημα στις 13 Αυγούστου.

Η οικογένεια Αλεν, είχε αγοράσει τη σαλάτα από το κατάστημα Pick 'n Save την προηγούμενη εβδομάδα και αποφάσισε να μοιραστούν το ... εύρημα στα social media.

Παρότι ο βάτραχος το... έσκασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Κάρλι Άλεν πήγε τη σαλάτα πίσω στο σούπερ μάρκετ κι αφού έδειξε το βίντεο στο προσωπικό, πήρε πίσω τα χρήματα του.

Το σουπερ μάρκετ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν κατά διαστήματα όταν εμπλέκονται βιολογικά προϊόντα. Σπάνια, από καιρό σε καιρό παρατηρούμε ότι τα έντομα και άλλα μικρά ζώα, όπως οι βατράχοι, μπορεί να εισβάλουν σε συσκευασία με φρέσκα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επέστρεψε τη βιολογική σαλάτα.

Πηγή: Reader.gr