Σάλος στην Κύπρο με βίντεο που δείχνει καθηγητή να χτυπά μαθήτρια (vids)

Gazzetta team
Σάλος στην Κύπρο με βίντεο που δείχνει καθηγητή να χτυπά μαθήτρια (vids)
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο το βίντεο που δείχνει καθηγητή να χτυπά μαθήτρια σε Γυμνάσιο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου, λίγο πριν το σχόλασμα.

Στο βίντεο από το περιστατικό φαίνεται η μαθήτρια να προσπαθεί να αποσπάσει από τα χέρια του καθηγητή ένα αντικείμενο με τον ίδιο να την χτυπά στο πρόσωπο και εκείνη να ανταποδίδει με χτύπημα στα χέρια.

Επίσης διακρίνονται και άλλοι μαθητές να παρακολουθούν, εκ των οποίων και εκείνος ή εκείνη που κατέγραψε το επεισόδιο στο κινητό της.

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων δημόσιων σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, ανέφερε πως ζήτησαν την άμεση διερεύνηση του περιστατικού και αν υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν.

«Η βία είναι καταδικαστέα, σε οποιαδήποτε μορφή και διπλά καταδικαστέα όταν αφορά εκπαιδευτικό. Ζητούμε να απομακρυνθεί ο εκπαιδευτικός από το σχολείο, για να γίνει έρευνα και αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν. Δεν θα σχολιάσω αν υπάρχουν ευθύνες, το βίντεο μιλά από μόνο του», σημείωσε ο κ. Νικηφόρου.

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσο το αρμόδιο Υπουργείο είναι ενήμερο, ο κ. Νικηφόρου υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή τόσο με τον υπουργό, όσο και με τον επαρχιακό έφορο του Υπουργείου στη Λεμεσό, με στόχο να διεξαχθεί έρευνα εναντίον του εκπαιδευτικού.

Πηγή: reader.gr