Μητέρα έκαψε ζωντανά τα παιδιά της γιατί τα... βαρέθηκε

Gazzetta team
Μητέρα έκαψε ζωντανά τα παιδιά της γιατί τα... βαρέθηκε
Μια 28χρονη μητέρα στη Ρωσία κατηγορείται πως έκαψε ζωντανά τα παιδιά της, ένα τετράχρονο αγόρι και ένα κοριτσάκι μόλις ενάμιση έτους μέσα στο σπίτι τους, αφού όπως είπε «δεν τα άντεχε άλλο».

Η διαβολική γυναίκα κλείδωσε την μπροστινή πόρτα, εμποδίζοντας τα παιδιά να εγκαταλείψουν το σπίτι και φέρεται να τα έβλεπε να καίγονται ζωντανά, λένε αναφορές στη Ρωσία.

Συνελήφθη αφού αποδείχθηκε πως σκόπιμα έλουσε το σπίτι της με βενζίνη και του έβαλε στη συνέχεια φωτιά.

Το τετράχρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά, ενώ η 18 μηνών αδελφή του διασώθηκε από έναν γείτονα και νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μαμά, που δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της, αφού ο σύζυγός της αρνήθηκε να τα στείλει σε ορφανοτροφείο.

Την ημέρα της τραγωδίας, το ζευγάρι είχε τσακωθεί ξανά για τα παιδιά σύμφωνα με τους γείτονες τους στο χωριό Barakhoyevo στη νότια κεντρική Ρωσία.

Μετά τη λογομαχία τους, όταν ο σύζυγός της έφυγε για δουλειά, η γυναίκα άρχισε να πίνει βότκα, λένε οι τοπικές εφημερίδες.

Το μεσημέρι, αντί να ταΐσει τα πεινασμένα παιδιά που έκλαιγαν, η μεθυσμένη γυναίκα έλουσε τα έπιπλα και το πάτωμα στο ξύλινο σπίτι τους με βενζίνη και έβαλε φωτιά.

Στη συνέχεια έτρεξε έξω και κλείδωσε την μπροστινή πόρτα για να εμποδίσει τα παιδιά της να εγκαταλείψουν τη θανατηφόρα παγίδα.

Αναφορές λένε ότι οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα μέσα στο σπίτι και ο μαύρος καπνός ξεκίνησε να ξεχειλίζει έξω μέσα από τις ρωγμές στα παλιά κουφώματα.

Ένας 16χρονος γείτονας φέρεται να παρατήρησε τον καπνό και έσπευσε στη σκηνή.

Ο δήμαρχος του χωριού Victor Nechaev είπε στα τοπικά ΜΜΕ: «Ο νεαρός έσπασε ένα παράθυρο και μπήκε μέσα στο σπίτι . Άκουσε το κορίτσι που φώναζε στο δωμάτιο και το βρήκε στο κρεβάτι.»

Μετά την διάσωση του κοριτσιού, ο έφηβος επέστρεψε στο σπίτι για τον αδελφό της, αλλά δεν μπορούσε να τον βρει.

Το τρομοκρατημένο αγόρι είχε κρυφτεί κάτω από τον καναπέ και προφανώς έχασε τις αισθήσεις του ​​από τα τοξικά αέρια που παράγονται από την καύση βενζίνης και ξύλου.

Τα καμμένα υπολείμματά του βρέθηκαν αργότερα από τους πυροσβέστες κάτω από τον καναπέ αφού είχαν σβήσει τη φωτιά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διαγνώστηκε με εγκαύματα στο 25% του σώματός της.

Οι γείτονες που είδαν την τραγωδία δήλωσαν: «Η μητέρα στέκονταν ακριβώς δίπλα στο σπίτι και το έβλεπε να καίγεται. Δεν έκανε τίποτα για να προσπαθήσει να σώσει τα παιδιά της».

Η γυναίκα συνελήφθη και ομολογησε την αποτρόπαιη πράξη της.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ανακρίσεων, η μαμά ισχυρίστηκε ότι «αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της επειδή τα βαρέθηκε», σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Πηγή: reader.gr