Καθηγήτρια στην Αυστραλία κατηγορείται ότι διατηρούσε δεσμό με δύο ανήλικες μαθήτριές της

Gazzetta team
Καθηγήτρια στην Αυστραλία κατηγορείται ότι διατηρούσε δεσμό με δύο ανήλικες μαθήτριές της
Σοβαρά μπλεξίματα με την δικαιοσύνη της Αυστραλίας έχει μία 28χρονη καθηγήτρια καλλιτεχνικών, η οποία και κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, αφού δύο μαθήτριές της ισχυρίζονται ότι διατηρούσαν ερωτικές επαφές μαζί της.

Η 28χρονη καθηγήτρια, η οποία μέχρι πρότινος δίδασκε καλλιτεχνικά σε σχολείο του Περθ, στα νότια της χώρας, βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με κάθειρξη 20 ετών, σε περίπτωση που καταδικαστεί για τις πράξεις που της αποδίδονται.

Πιο συγκεκριμένα, δύο μαθήτριες του σχολείου όπου δίδασκε η καθηγήτρια, κατέθεσαν στις αρχές ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις με την 28χρονη επί τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς των κοριτσιών.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην κοινή γνώμη της χώρας της Ωκεανίας, από την ημέρα που αποκαλύφθηκε, ενώ οι δύο μαθήτριες ανέφεραν στις αρχές ότι η διατηρούσαν δεσμό με την καθηγήτριά τους, ενώ στις καταθέσεις τους περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβαιναν.

Πιο αναλυτικά, οι δύο μαθήτριες ανέφεραν στους αστυνομικούς αναλυτικά τις ερωτικές τους συνευρέσεις με την 28χρονη καθηγήτρια, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στις εισαγγελικές αρχές να της απαγγείλουν κατηγορίες για σχεδόν 48 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον των δύο κοριτσιών, που τον χρόνο των γεγονότων ήταν στην ηλικία των 16 και 13 ετών αντίστοιχα.

Η δίκη της καθηγήτριας αναμένεται να λάβει χώρα τον προσεχή Μάιο, ενώ μέχρι τότε παρακολουθείται από ψυχολόγους κατ' εντολή του δικαστηρίου. Τέλος να σημειωθεί πως απομακρύνθηκε άμεσα από το σχολικό περιβάλλον, μόλις έγιναν γνωστές οι καταγγελίες των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk