6χρονος άφησε την καρκινοπαθή συμμαθήτριά του να τον κουρέψει για συμπαράσταση (pics)

Gazzetta team
6χρονος άφησε την καρκινοπαθή συμμαθήτριά του να τον κουρέψει για συμπαράσταση (pics)
Ο Oisín Ruskin έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να φτιάξει την διάθεση της αγαπημένης του, Lulu DeVries.

Η ιστορία του Oisín Ruskin και της Lulu DeVries είναι από αυτές που σε γεμίζουν ρίγη συγκίνησης και σε κάνουν να ελπίζεις οτι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο σε αυτό τον κόσμο.

Ο 6χρονος λοιπόν από την πρώτη στιγμή που συνάντησε με την συμμαθήτριά του στο σχολείο, κόλλησε μαζί της και έγιναν κολλητάρια.

Μόνο που μετά από λίγο καιρό, η μικρή διαγνώσθηκε με νευροβλάστομα που είναι μία σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Για να μπορέσει να έχει περισσότερες ελπίδες, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει, χρειάζεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όμως οι γονείς της δεν έχουν αυτή την οικονομική δυνατότητα.

Έτσι, ξεκίνησαν έναν έρανο για να μαζέψουν τα χρήματα.

Όταν ο Oisín έμαθε για την σοβαρή περιπέτεια της φίλης του, ζήτησε από τους γονείς του να κάνει κάτι για να την βοηθήσει και έτσι είπε να κουρέψει κοντά τα μαλλιά του.

Κάτι που θα είχε διπλό κέρδος... Πρώτον θα βοηθούσε τον έρανο που βρίσκεται στην εξέλιξη και δεύτερον θα στήριζε ψυχολογικά την φίλη του που είχε χάσει πολλά από τα μαλλιά της λόγω των χημειοθεραπειών που έχει υποβληθεί.

Μάλιστα για να το κάνει ακόμα καλύτερο, άφησε την Lulu να τον κουρέψει.

Αν και ο αρχικός του στόχος, σύμφωνα με τo metro.co.uk ήταν να μαζέψει 100 λίρες, κατάφερε να συγκεντρώσει 2.800.

Από την Lulu μπορεί να έχει αφαιρεθεί το 95% του όγκου, αλλά οι γιατροί εκτιμούν οτι οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι 50%. Για αυτό και ζητούν να γίνει η θεραπεία στις ΗΠΑ.