Μία 25χρονη γέννησε επτάδυμα (vids)

Gazzetta team
Μία 25χρονη γέννησε επτάδυμα (vids)
Το τραγούδι έλεγε «πως θα ΄θελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά». Ε, λοιπόν αυτά είναι λίγα γιατί μία 25χρονη Ιρακινή, γέννησε με τη... «μία», επτά!..

Πράγματι ένα μοναδικό περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο στην επαρχία Ντιγιάλι του ανατολικού Ιράκ, καθώς μια νεαρή γυναίκα με φυσιολογικό μάλιστα τοκετό, γέννησε επτά παιδιά κάτι το οποίο δεν είχε ξαναγίνει στην περιοχή ποτέ κατά το παρελθόν...

Η τυχερή μητέρα που είναι καλά στην υγεία της έφερε στον κόσμο έξι κόρες και έναν γιο. Ο άνδρας της που λέγεται Γιουσέφ Φαντλ, χάρηκε μεν με το συμβάν, ωστόσο δεν του έλειψε ο προβληματισμός για την επόμενη μέρα, καθώς είχαν ήδη τρία παιδιά και ξαφνικά βρέθηκαν με δέκα!..

Πάντως αυτό το περιστατικό με επτάδυμα, δεν είναι το μόνο που έχει καταγραφεί παγκοσμίως, καθώς το 1997 στην Αϊόβα οι Κέννι και Μπόμπι ΜακΚόνεϊ, είχαν φέρει στον κόσμο επίσης επτάδυμα.

Στη δική τους περίπτωση μάλιστα, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, τηλεφώνησε στην οικογένεια για να την συγχαρεί ενώ η Όπρα Γουίνφρεϊ τους υποδέχτηκε στην εκπομπή της και πολλές εταιρείες έσπευσαν να βοηθήσουν την πολυμελή οικογένεια.Στα δώρα που έλαβαν ήταν και ένα σπίτι 510 τετραγωνικών μέτρων, ένα φορτηγάκι, πάνες για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής των επτάδυμων και πλήρεις υποτροφίες για οποιοδήποτε κρατικό πανεπιστήμιο της Αϊόβα.