Σκύλος οδήγησε διασώστες στο λιπόθυμο αφεντικό του (vid)

Gazzetta team
Σκύλος οδήγησε διασώστες στο λιπόθυμο αφεντικό του (vid)
Ο σκύλος είναι γνωστό ότι είναι ο πιστός και ανιδιοτελής φίλος του ανθρώπου. Ενα ακόμα περιστατικό αγάπης του σκύλου στο αφεντικό του, έρχεται από την Κίνα.

Σκύλος ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ οδήγησε τους διασώστες στο αφεντικό του που είχε χάσει τις αισθήσεις του από το αλκοόλ και πέραν της συγκίνησης που προκαλεί η ενέργειά του, αντιμετωπίζεται πλέον σαν ήρωας...

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γιουντσένγκ και όταν οι κάτοικοι της περιοχής είδαν τον άνδρα πεσμένο στο έδαφος αναίσθητο, κάλεσαν ασθενοφόρο. Ο σκύλος ανήσυχος από το συμβάν, περίμενε βοήθεια σε ένα σημείο που υπήρχε πρόσβαση στο "πρώτο βοηθειών". Μόλις έφτασε ο σκύλος οδήγησε τους διασώστες στο ακριβές σημείο.


«Κάθε λίγο και λιγάκι κοιτούσε πίσω προκειμένου να δει ότι τον ακολουθούμε με το ασθενοφόρο», είπε ένας από τους διασώστες. Και συνέχισε: «Όταν ένιωσε σίγουρος ότι τον ακολουθούμε άρχισε να τρέχει προς το σημείο που έπρεπε να πάμε και μας οδήγησε εκεί».
Τελικά ο άνδρας συνήλθε μετά την παροχή βοήθειας και αναρρώνει στο σπίτι του, αλλά ο σκύλος είναι πλέον σημείο αναφοράς...