Καναδός ράπερ σκοτώθηκε πέφτοντας από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια βίντεο κλιπ (pic & vids)

Gazzetta team
Καναδός ράπερ σκοτώθηκε πέφτοντας από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια βίντεο κλιπ (pic & vids)
Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκαν τα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ από τον Καναδό ράπερ Τζον Τζέιμς Μακμάρεϊ σε μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος, όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης ο άτυχος 34χρονος μουσικός έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο Μακμάρεϊ μαζί με μερικούς συνεργάτες του είχαν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος Τσέσνα για να γυρίσουν μερικές σκηνές που θα συγκαταλέγονταν σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη της ραπ, όμως τα πράγματα πήραν εξαιρετικά άσχημη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος είχε βγει στο φτερό του αεροσκάφους για μία φιγούρα, την οποία είχε προβάρει δεκάδες φορές στο παρελθόν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο μάνατζέρ του.

Σύμφωνα με τον καμεραμάν που βρισκόταν στην πτήση, ο Μακμάρεϊ βρισκόταν στο φτερό του Τσέσνα, όταν ένας ελιγμός του αεροσκάφους προς τα κάτω, τον έκανε να χάσει την ισορροπία του. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κρατηθεί από το φτερό, αυτή του η κίνηση στάθηκε μοιραία, καθώς όταν τελικά έπεσε στο κενό δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να ανοίξει πλήρως το αλεξίπτωτο που φορούσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία στο έδαφος.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη συνέχεια σε κοντινή απόσταση, ενώ οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν το παραμικρό, καθώς ο 34χρονος ράπερ είχε πέσει στο κενό από ύψος άνω των 100 μέτρων.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο άτυχος ράπερ είχε ξανά κάνει γυρίσματα πάνω στο φτερό ενός αεροπλάνου, ενώ συντετριμμένοι φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του ετοιμάζονται για την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί στο Κάλγκαρι του Καναδά, από όπου και καταγόταν.