Άγρια συμπλοκή σε βαγόνι τρένου με αφορμή μερικά ψίχουλα από σάντουιτς (vid)

Gazzetta team
Άγρια συμπλοκή σε βαγόνι τρένου με αφορμή μερικά ψίχουλα από σάντουιτς (vid)
Αγώνα πυγμαχίας θυμίζουν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σε επιβατική αμαξοστοιχία στην Μεγάλη Βρετανία, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ γυναικών επιβατών του τρένου, με αφορμή τα ψίχουλα από σάντουιτς που έτρωγε μία εκ των πρωταγωνιστριών.

Η διαφωνία των δύο γυναικών, που προκλήθηκε από λίγα ψίχουλα που φέρεται να έριχνε η μία στα πόδια της άλλης γρήγορα εξελίχθηκε σε άγριο καυγά, ενώ στις δύο αρχικές αρνητικές πρωταγωνίστριες, προστέθηκαν και δύο άντρες, οι οποίοι άρχισαν να χτυπιούνται, μπροστά στα έκπληκτα κι απαθή βλέμματα των υπόλοιπων επιβατών.

Βέβαια, η έκβαση του «πολέμου των ψίχουλων» μόνο αμφίρροπη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς η διαμαρτυρόμενη γυναίκα φαίνεται να χτυπά με μανία την άλλη επιβάτη, ενώ κι ο «σύμμαχός» της υπερισχύει με ευκολία του συνοδού της νεαρής κοπέλας που δέχεται τα χτυπήματα.

Το περιστατικό έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επιβατών, ενώ η βρετανική υπηρεσία σιδηροδρόμων, μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ανακοίνωσε την διεξαγωγή έρευνας και ενημέρωσε για το συμβάν τις αστυνομικές αρχές.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.