Εστιατόριο πιάστηκε να μαγειρεύει ζωοτροφή (pics)

Gazzetta team
Εστιατόριο πιάστηκε να μαγειρεύει ζωοτροφή (pics)
Την ώρα που ο μάγειρας είχε ξεκινήσει να μαγειρεύει το φαγητό, μπήκε στην κουζίνα πέρασε ένα κλιμάκιο για να κάνει έρευνα, με αποτέλεσμα στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να επιβληθεί πρόστιμο.

Ένα όχι και τόσο τσουχτερό πρόστιμο, καλείται να πληρώσει ένα εστιατόριο στην Αυστραλία, το οποίο «συνελήφθη» να μαγειρεύει φαγητό το οποίο περιείχε κρέας που προορίζεται για ζωοτροφή.

Σκόραρε ο Χατζηγιοβάννης το πρώτο γκολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το περιστατικό έγινε στο Cafe Marica του Περθ και ο εκπρόσωπός του το καταστήματος, τα ρίχνει όλα στο γεγονός οτι ο μάγειρες δεν διάβασε την επιγραφή πάνω στο κουτί...

«Συνήθως αγοράζουμε αρνί από γνωστούς προμηθευτές, αλλά αυτή την φορά προτάθηκε στον chef να διαφορετικός», είπε στο Armadale Community News.

Το μυστηριώδης κρέας έφτασε στην κουζίνα μέσα σε μία τσάντα που είχε επιγραφή «κρέας για ζώα», αλλά ο μάγειρας δεν κατάφερε να την διαβάσει και έτσι άρχισε να το μαγειρεύει.

Τόσο ήταν που μπήκε στην κουζίνα ένα κλιμάκιο για έλεγχο, είδε την σακούλα και διαπίστωσε οτι το φαγητό που μαγειρευόταν είχε κρέας από εκεί.

Ευτυχώς την συγκεκριμένη μέρα, ουδείς δεν έφαγε από το συγκεκριμένο κρέας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτή η δουλειά δεν γινόταν εδώ και καιρό.