Συνάντηση Πούτιν – Μέρκελ προσεχώς
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα φιλοξενήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτινλίγο έξω από το Βερολίνο το Σάββαυο, για να συζητήσουν τον πόλεμο στη Συρία, τη συνεχιζόμενη βία στην ανατολική Ουκρανία, καθώς και ενεργειακά ζητήματα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι του Meseberg της κυβέρνησης έξω από το Βερολίνο, δήλωσε ο εκπρόσωπος τη Δευτέρα.
Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν τελευταία στο ρωσικό θέρετροτης Μαύρης Θάλασσας του Σότσι τον Μάιο. Η Μέρκελ και ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Χέικο Μάας, συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στο Βερολίνο, όπως και με τον επικεφαλής του στρατιωτικού γενικού προσωπικού της Ρωσίας, κ. Βαλέρι Γκερασίμοφ.
Πηγή: reader.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Μεγάλωσε ως κορίτσι, αλλά στα 19 έμαθε την αλήθεια για το σώμα του: Η τραυματική αποκάλυψη που του άλλαξε τη ζωή
- Έχτισαν σπίτι με 150.000 ευρώ και σήμερα αξίζει τα τετραπλάσια: Το μυστικό πίσω από την εκτόξευση
- Ο «μπλε χρυσός» της Γροιλανδίας: «Μάχη» για το γλυκό νερό που είναι παγιδευμένο στους πάγους
