Η Αγγλία ξεμένει από χαλούμι! (pics)

Gazzetta team
Η Αγγλία ξεμένει από χαλούμι! (pics)
Τα σούπερ μαρκετ ζητάνε συνεχώς προμήθειες και οι Κύπριοι προμηθευτές δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Το χαλούμι είναι το αγαπημένο τυρί των Βρετανών, καθώς μπορούν να το συνδυάσουν με τα περισσότερο φαγητά, με αποτέλεσμα να γίνεται ανάρπαστο στα ράφια των σούπερ μάρκετ σε όλο το... νησί.

Ιαπωνία - Σενεγάλη και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Φαίνεται όμως πως η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά, με αποτέλεσμα οι προμηθευτές στην Κύπρο να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων, προκαλώντας ένα μίνι πανικό.

Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που πληρώνουν παραπάνω, προκειμένου η παραγγελίες τους να πάει οδικώς στις διάφορες πόλεις της Βρετανίας και όχι με τον προβλεπόμενο τρόπο, με αεροπλάνο δηλαδή, ο οποίος θα κρατούσε περίπου 4 εβδομάδες.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, το εργαστήριο Ρόσλιν του Πανεμιστημίου στο Εδιμβούργο, όπου κλονοποιήθηκε η Ντόλη, ψάχνουν τρόπο, προκειμένου να αυξηθεί η ποσότητα γάλακτος που βγάζουν οι κατσίκες και τα πρόβατα για να αυξηθεί η παραγωγή.

Βλέπετε, η παραγωγή αυτού του είδους τυριού μπορεί να γίνει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε μόνο στην Κύπρο και κατά 20% πρέπει να προέρχεται από γάλα κατσίκας και πρόβατου.