Χάλασαν τα εμφυτεύματά της και της είπαν οτι φταίει ο στοματικός έρωτας που έκανε (pic)

Gazzetta team
Χάλασαν τα εμφυτεύματά της και της είπαν οτι φταίει ο στοματικός έρωτας που έκανε (pic)
Μία 26χρονη έμεινε έκπληκτη με την απάντηση που της έδωσαν όταν παραπονέθηκε οτι χάλασαν τα εμφυτεύματα στα χείλη.

Μόνο σε καλό δεν βγήκε σε μία 26χρονη, η επιθυμία να φουσκώσει τα χείλη της με ένα ειδικό υλικό, πληρώνοντας συνολικά 340 λίρες για τις δύο επισκέψεις.

Και αυτό γιατί μετά από έξι μήνες το υλικό αυτό είχε μεταφερθεί στα μάγουλα και στο πηγούνι της, με αποτέλεσμα η Charlotte Neale να νιώθει τρομερούς, οι οποίοι δεν της επέτρεπαν να φάει.

Έτσι επέστρεψε στο BeautyBox By Maggie και εξέφρασε τα παράπονά της, όμως δεν βρήκε άκρη και αναγκάστηκε να καταφύγει στα social media της επιχείρησης, ανεβάζοντας παράλληλα κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες, αλλά και ένα video από την αφαίρεση ενός υγρού από τα χείλη της από μία άλλη κλινική που επισκέφτηκε.

Τότε ο μάνατζερ της εταιρίας, της απάντησε γράφοντας: «Έξι μήνες μετά πας και σου βγάζουν από τα χείλη. Ρώτα τον φίλο που έκανες στοματικό έρωτα τελευταίο που έβαλε το όργανό του».

Η Charlotte είχε κάνει άλλες δύο ενισχύσεις πριν επισκεφτεί την συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία από την αρχή φαίνεται πως δεν τα είχε καταφέρει καλά, καθώς στα πρώτα παράπονά της απλά της ζητούσαν να κάνει μασάζ στο συγκεκριμένο μέρος.